NOORA

Sisustus- ja remontointialan monitoiminainen, yksityiskohtien ja harmonian rakastaja. Tarkkasilmäinen visualisti, uskaltaja ja Pohjalaisella maalaisjärjellä varustettu luova ongelmanratkaisija. Inspiroituu yksinkertaisen kauniista muotoilusta, arvostaa ajattomia ja laadukkaita ratkaisuja, kestäviä materiaaleja sekä tilan tehokasta hyödyntämistä.

Sisustusartesaani 2016-2018

Syksyllä 2016 intohimo ja käsillä tekemisen tahto sai minut vaihtamaan toimistotuolin remonttihaalareihin ja lähdin opiskelemaan sisustajaksi. Kahden vuoden antoisan ja käytännönläheisen opiskelun myötä sain valtavasti osaamista alalta ja pääsin mukaan mielenkiintoisiin projekteihin uusien tuttavuuksien kanssa. Koulutus antaa valmiudet toteuttaa pintaremontit väliseinien rakentamisesta aina sisustuksen viimeistelyyn saakka, joten tässä työssä saa olla monessa mukana. Vahvuutenani on laaja materiaalituntemus sekä tekninen tietämys remontoinnista, luotettavat yhteistyökumppanit sekä alan verkosto.

Pyrin aktiivisesti kehittämään itseäni alan osaajana. Minulle on tärkeää, että löydän kuhunkin tilanteeseen ja asiakkaalle parhaiten sopivat ratkaisut, joten tarvittaessa tutkin ja selvitän perusteellisesti uusia eteen tulevia asioita.

MUUT KOULUTUKSET

Johtamisen YAMK -erikoistumisopinnot, 2012 – 2013
Tradenomi, markkinointi ja logistiikka, 2007 – 2011

Top