PALVELUT

SISUSTUSSUUNNITTELU


Kotien ja toimitilojen suunnittelupalvelua.

Sisustussuunnittelu voi olla yhden huoneen sisustus tai kokonainen koti aina kiintokalusteista ja valaistuksesta alkaen. Remontointi tai uuden kodin rakentaminen on paljon aikaa ja valintoja vaativa tehtävä. Suunnittelija miettii puolestasi sopivat materiaalit, etsii tilaan ja käyttötarkoitukseen sopivat kalusteet sekä yhdistelee nämä toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tarvittaessa hoidan myös koko projektinhallinnan puolestasi. Laajan rakennusalan yhteistyöverkostoni avulla teen tarjouspyynnöt ja kilpailutukset, sekä huolehdin tekijät paikalle oikeaan aikaan.

REMONTTINEUVONTA

Remonttia tarvitsisi tehdä, mutta mistä aloittaa ja miten tulisi toimia?

Apua remontin suunnitteluun ja toteutukseen. Katsotaan yhdessä paikan päällä, miten remontti kannattaisi toteuttaa ja mitä tulisi ottaa huomioon. Jos haluat toteuttaa remontin itse, autan tarvittaessa sopivien materiaalien ja työvälineiden kanssa ja opastan alkuun.

REMONTOINTI

Maalaus ja tapetointityöt, struktuuri- ja efektipinnoitteet, tasoitustyöt, lattian asennukset, listoitukset sekä muut monipuoliset remotointityöt naisen tarkalla silmällä ja siistillä kädenjäljellä.

HUONEKALUJEN KUNNOSTUS JA SISUSTUSVERHOILU

Vanhoille käytössä kuluneille huonekaluille uusi ilme tai palauttaminen alkuperäiseen loistoon. Kodintekstiilien, kuten verhojen tai sisustustyynyjen ompelutyöt mittatilauksella.

STAILAUS

Asuntojen myyntistailauksia yksityiskoteihin, kiinteistönvälittäjille ja rakennuttajille. Stailaaja katsoo asuntoa ulkopuolisen silmin ja tuo asunnon parhaat puolet esille myyntiä ajatellen. Stailaus lisää asunnon houkuttelevuutta ja arvoa, sekä nopeuttaa myyntiaikaa. Kevyimmillään stailaus voidaan toteuttaa asunnon omilla tavaroilla ja sisustusesineillä tai kalustaa kokonaan käyttäen lainakalusteita.

Top